Yleistä

Puhveli Solutions kerää henkilötietoja asiakkaistaan, mahdollisista asiakkaistaan ja yhteistyökumppaneistaan. Lisäksi yhtiö kerää tietoja niistä henkilöistä, jotka haluavat vastaanottaa viestintää Puhveli Solutionsilta. Tietoja kerätään, koska niitä tarvitaan asiakkuuden hoitoa varten.

Käytämme kotisivuillamme ja palvelussamme lisäksi erilaisia analytiikkatyökaluja, joiden avulla voimme kehittää palveluitamme, kohdentaa markkinointiamme ja saada tarkempaa tietoa paitsi verkkosivukävijöistämme, myös verkkosivujemme ja palvelujemme käyttötavoista.

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Puhveli Solutions
Särkiniementie 5 C 39
00210 Helsinki

Aleksanteri Herttuainen

+358 50 377 4605

Keräämämme tiedot

  • Nimi ja yhteystiedot
  • Organisaatiosi tiedot ja asemasi organisaatiossa
  • Yhteydenpitosi kanssamme sekä mahdolliset muistiinpanot ja muut tarpeelliset tiedot
  • Laskutustiedot ja tiedot tilatuista palveluista

Keräämiemme tietojen käyttötarkoitus

  • Rekisterin käyttötarkoitus on Puhveli Solutionsin asiakas- tai yhteistyöyritysrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
  • Saamme sinua koskevat tiedot sinulta itseltäsi, tarjoamiemme palveluiden kautta tai käymämme yhteydenpidon perusteella. Voimme myös saada tietoja muista julkisista lähteistä (kuten organisaation laskutustiedot organisaation verkkosivuilta).
  • Asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneidemme tiedot tallennamme niin kauaksi aikaa kuin tietojen katsotaan olevan tarpeellisia kyseistä käsittelytarkoitusta varten.
  • Arvioimme säännöllisesti tietojen tarpeellisuutta ja poistamme tarpeettomat tiedot.

Tietojen luovutus

Asiakas- ja yhteistyöyritysrekisterin tiedot ovat ainoastaan Puhveli Solutionsin käytössä, eikä henkilötietoja luovuteta kolmansille osapuolille, ellei lainsäädäntö tai viranomaismääräys sitä vaadi.

Lähtökohtaisesti tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulko­puolelle. Pyrimme aina käyttämään palvelinympäristöjä, jotka sijaitsevat Suomessa tai muualla EU:n alueella. Sisäisesti käyttämämme palvelut ovat kaikki sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta ja käsittelemään tietoja turvallisesti.


Tietojen suojaaminen

  • Keräämiämme tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja asiakas- ja yhteistyörekisterin tietoihin on pääsy vain niillä Puhveli Solutionsin työntekijöillä, jotka sen työtehtäviensä hoitamiseksi tarvitsevat.
  • Tietoihin pääsevät em. henkilöt käsiksi vain henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin salasanoin ja salattuja tiedonsiirtomenetelmiä käyttäen.
  • Mikäli ulkoistamme henkilötietojen käsittelyn, teemme asianmukaiset sopimukset palveluntarjoajien kanssa ja varmistamme, että Toinen veli Oy:n henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti sekä tämän selosteen ja soveltuvien lakien mukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Tietosuoja-asetuksen nojalla sinulla on oikeus sinua koskevaan tietoon. Käytännössä se tarkoittaa seuraavia asioita:

  • Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu.
  • Sinulla on oikeus pyytää sinusta tallennettujen henkilötietojen korjaamista.
  • Sinä saat vaatia sinusta koskevan henkilötiedon poistamista rekisteristämme.
  • Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli uskot, ettei meillä ole oikeutta käsitellä tietojasi tai uskot meidän käsitelleen tietojasi lainvastaisesti.
  • Silloin kun tiedot ovat sinun toimittamiasi ja tietojen käsittely perustuu sopimukseen tai suostumukseen, sinulla on oikeus siirtää tiedot johonkin toiseen järjestelmään.
  • Sinulla on myös oikeus kieltää sinuun kohdistuva suoramarkkinointi tai pyytää rajoitus kiistanalaisen tietojen käsittelyyn, kunnes asia saadaan ratkaistua.
  • Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä valvovalle viranomaiselle, eli tietosuojavaltuutetulle.

Tietoa evästeistä

Näiden verkkosivujen käyttäjän laitteelle (tietokone, tabletti, puhelin tmv) voidaan ajoittain tallentaa evästeitä (”cookies”). Tallentamiemme evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkko­sivujamme käytetään.

Sivustolla voidaan käyttää myös kolmansien osapuolien evästeitä, jäljitteitä tai vastaavia tekniikoita. Kolmansien osapuolien keräämiä tietoja voidaan käyttää mittauspalveluiden tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen. Kolmansien osapuolien evästeistä käytämme ainakin seuraavia:

  • Google Analytics kerää tietoa verkkosivujemme käytöstä. Käytämme näitä tietoja selvittääksemme sivustomme kävijämääriä ja sitä, mitä kautta kävijät ovat sivustomme löytäneet sekä sitä, mitä sivuja he ovat käyttäneet.
  • Facebook Pixel on käytössämme mitataksemme ja parantaaksemme Facebookissa sen alaisten palveluiden mainos- ja markkinointikampanjoiden toteutusta. Sen avulla voimme myös kohdentaa mainontaa paremmin.
  • LinkedIn Pixel on käytössämme mitataksemme ja parantaaksemme LinkedInissä ja siihen liittyvien palveluiden mainos- ja markkinointikampanjoiden toteutumista. Sen avulla voimme myös kohdentaa mainontaamme paremmin.

Evästeet auttavat Puhveli Solutionsia kehittämään sivustoa tarjotaksemme entistä parempa palvelua ja mahdollistavat sivuston sujuvan käytön.

Nykyään verkko­sivuilla käytetään hyvin yleisesti evästeitä. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit selaimesta riippuen estää niiden käytön. Mikäli haluat, voit rajottaa, tuhota tai estää evästeitä käyttämäsi selaimen asetuksista. Nämä toimet kuitenkin rajoittavat sivuston käytettävyyttä.

Mainoksen kohdennukseen tarvittavien tietojen keräämisen voit estää selaimesi asetuksista ja osoitteen www.aboutads.info/choices kautta poistaa tiettyjä yrityksiä keräämästä tietoa mainosten kohdentamiseen.

Mikäli kaipaat vielä lisä­tietoja evästeistä, suosittelemme tutustumaan Viestintä­viraston artikkeliin aiheesta.